Print Friendly and PDF

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Κουτσομούρες (ή μπαρμπούνια) τηγανητά με σιμιγδάλι

Δεν υπάρχουν πιο τραγανά ψαράκια!!!

DSC01385[1]

Υλικά
κουτσομούρες ή μπαρμπούνια
αλάτι
σιμιγδάλι ψιλό

λάδι για το τηγάνισμα


Εκτέλεση
Καθαρίζουμε πολύ καλά τα ψάρια μας από λέπια και εντόσθια.
Τα πλένουμε,τα αλατίζουμε μέσα έξω και τα αφήνουμε
σε σουρωτήρι να στραγγίσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!
Δεν πρέπει να μείνει καθόλου νερό στα ψάρια για να γίνουν
τραγανά και να μη νοτίσουν όταν τα  πανάρουμε
.

DSC01375[1]
Τα περνάμε από το σιμιγδάλι και τηγανίζουμε σε μπόλικο,
καυτό λάδι,βάζοντάς τα λίγα λίγα στο τηγάνι και αφήνοντας
κάποια απόσταση μεταξύ τους.

DSC01378[1]

DSC01381[1]

Τα σερβίρουμε ζεστά σε πιατέλα στρωμένη με τρυφερά φύλλα μαρουλιού και
φέτες από λεμόνι!!!

DSC01382[1]

Τη συνταγή έφτιαξε και μας έστειλε η φίλη μας Νόπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...