Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

Κασεροτυροπιτάκια

Τσίμπα το!!!

DSC_0020

Υλικά
για 50-60 κομμάτια
250 γρ. ΒΙΤΑΜ
250 γρ. τυρί φέτα
250 γρ. κασέρι τριμμένο
3 αβγά
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του


Εκτέλεση
Χτυπάμε με το μίξερ σε μπολ τη μαργαρίνη.

DSC_0005

Προσθέτουμε τα αβγά και τα ενσωματώνουμε  με τη μαργαρίνη.

DSC_0006

Τέλος ρίχνουμε στο μπολ αλεύρι,φέτα,κασέρι και ζυμώνουμε.

DSC_0007

Κόβουμε κομμάτια ζύμης πλάθουμε πιτάκια στο σχήμα που θέλουμε
και αραδιάζουμε σε αντικολλητικό ταψί.

DSC_0008

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις
πάνω κάτω για περίπου 25-30 λεπτά μέχρι να πάρουν όμορφο χρώμα
στην επιφάνεια.

DSC_0021

6 σχόλια:

  1. Άνετα έχω φάει όλο το χωνάκι σε 5 λεπτά χα χα!
    Καλη εβδομαδα :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΜΑΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΩΩ ΤΗΝ ΦΕΤΑ,ΜΕ ΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ?ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΓΟ>ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ.ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Κατερίνα μου.
      Καλά είσαι;

      Χαίρομαι που σας άρεσε το παγωτό.

      Στα πιτάκια εδώ όχι δεν αλείφουμε τίποτα.
      Αν δεν σου αρέσει η φέτα βάλε ότι τυράκι εσύ θες.
      Θέλω να πιστεύω ότι και πάλι θα βγούν εξαιρετικά.

      Φιλάκια πολλά και καλή επιτυχία.
      Α.

      Διαγραφή
  3. μπορω να τα καταψυξω και να τα ψησω αλλη φορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να σου πω, είσαι η τέλεια φίλη - σύμβουλος μαγειρικής, ότι και να κάνω έχω σιγουριά οτι θα γίνει ωραίο και γίνεται! τα μπράβο που πήρα χθές στο πάρτυ του γιού μου δεν λέγονται! όλα όσα έκανα ήταν εύκολα και υπέροχα! Μόνο με τα γλυκά έχω μια διαφορά την οποία όμως πλέον ξέρω πώς να την αντιμετωπίζω (βάζω λίγο παραπάνω από τη μισή ποσότητα ζάχαρης που προτείνης- δεν μου αρέσουν τα πολύ γλυκά) και γίνονται υπέροχα. Φιλιά πολλά - πολλά Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...