Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Τριγωνάκια με πίτα από σουβλάκι και μυρωδικά

Πεντανόστιμα!!!

DSC_0014

Υλικά

πίτες για σουβλάκι
ελαιόλαδο
βότανα Προβηγκίας ή ανακατεμένα δεντρολίβανο,θυμάρι,ρίγανη,βασιλικός
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβουμε κάθε πίτα σε έξι τριγωνάκια.Τα απλώνουμε σε ταψί το ένα δίπλα στο άλλο.

DSC_0001

Με ένα πινελάκι τα αλείφουμε ένα ένα  με ελαιόλαδο.

DSC_0002

Πασπαλίζουμε με τα αποξηραμένα βότανα.

DSC_0003

Αλατίζουμε και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

DSC_0004

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς C,με αντιστάσεις
πάνω κάτω,για περίπου δέκα λεπτά και σερβίρουμε.

DSC_0011

2 σχόλια:

  1. Εύκολο και γρήγορο σνακ, ιδανικό για κάθε ώρα και για κάθε ηλικία! Τι άλλο θέλουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To φτιάχνω με περισσεύματα κοινού ψωμιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...