Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Κοτόπουλο λεμονάτο στην κατσαρόλα

Εύκολο,πεντανόστιμο και light!!!

DSC_0016

Υλικά
για 4-5 μερίδες
1 κιλό κοτόπουλο σε μερίδες χωρίς πέτσα (εδώ εγώ χρησιμοποίησα φτερούγες και δεν έβγαλα την πέτσα)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. κοφτή μουστάρδα
2 φύλλα δάφνη
2 λεμόνια
θυμάρι
αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια κοτόπουλου.

DSC_0001

Τα αραδιάζουμε σε άδεια πλατιά κατσαρόλα που έχουμε πρώτα ζεστάνει καλά.

DSC_0002

Σοτάρουμε για λίγη ώρα και στη συνέχεια ρίχνουμε το λάδι και το αφήνουμε
μέχρι να ροδίσει.

DSC_0003

Ένα τέταρτο πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο του φαγητού ρίχνουμε και τα
υπόλοιπα υλικά.

DSC_0004

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για μισή ώρα ακόμη,
μέχρι να μείνει με το λαδάκι του.

DSC_0014 

Συνταγή από τη φίλη μου Σοφία.

1 σχόλιο:

  1. Καταπληκτικό!!!
    Φοβερά νόστιμο!!!
    Μπράβο Σοφία μου για την συνταγή!!!
    Αλεξάνδρα μου και σε σενα μπράβο που μας τα παρουσιάζεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...