Print Friendly and PDF

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Πατατοσαλάτα με πέστο μυρωδικών

Pesto…κι έγινε!!!!!!!!!!!!

DSC_0017

Υλικά
1 κιλό πατάτες βρασμένες σε κύβους

για το πέστο
100 γρ. κουκουνάρι
150 γρ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι,πιπέρι
150 γρ.διάφορα μυρωδικά (μαϊντανό,βασιλικό,δυόσμο )
150 γρ. κεφαλοτύρι

Εκτέλεση
Βάζουμε στο μούλτι όλα μαζί τα υλικά για το πέστο και τα χτυπάμε.

DSC_0010

Σε μπολ βάζουμε τις πατάτες,ελαφρώς ζεστές και όσο από το πέστο θέλουμε.
Ανακατεύουμε.

DSC_0011

Σερβίρουμε.

DSC_0018

ΣΗΜ:Όσο από το πέστο μας περισσέψει μπορούμε να το φυλλάξουμε
κλεισμένο σε βαζάκι στο ψυγείο.
Διατηρείται πάρα πολύ καιρό,ενώ μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε άνετα
σε μακαρονάδες ή ως επάλειψη σε ζεστά φρυγανισμένα ψωμάκια.


DSC_0023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...