Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Dip με πιπεριές φλωρίνης και φέτα

Δεν υπάρχει!!!
DSCN7780

Υλικά
2 πιπεριές φλωρίνης από βάζο ή ψημένες και καθαρισμένες
2 σκελίδες σκόρδο
2-3 κ.σ. φέτα
λίγη φρέσκια ρίγανη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. ξύδι βαλσάμικο
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά στο μούλτι και τα αλέθουμε καλά
να γίνουν πάστα.

DSCN7769

Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να κρυώσει καλά και σερβίρουμε
είτε σαν σαλάτα είτε σαν ντιπ με φρυγανισμένο ψωμί ή κρακεράκια.

Συνταγές..5

Πηγή:Closet Cooking

1 σχόλιο:

  1. Το πιο νοστιμο ντιπ που εχω φτιαξει!!!
    Σε ολους αρεσε!!!
    Γεια στα χερια σου Αλεξανδρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...