Print Friendly and PDF

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τορτελίνια με cottage cheese

Spread a little love !

DSC_0013

Υλικά
500 γρ. τορτελίνια
2 κ.σ. λάδι
100 γρ. σπανάκι ή μπόλικο μαϊντανό ψιλοκομμένο
20 ντοματίνια κομμένα ανάλογα με το μέγεθος στα 4 ή στα 6
1 συσκευασία cottage cheese
100 γρ. γαλοπούλα ή ζαμπόν κομμένα σε κύβους
αλάτι,πιπέρι


Εκτέλεση
Βράζουμε σε μπόλικα αλατισμένο νερό τα τορτελίνια να μαλακώσουν καλά.
Τα στραγγίζουμε και τους ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.
Τα βγάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και στην κατσαρόλα που τα βράσαμε
βάζουμε το λάδι.Ρίχνουμε μέσα τη γαλοπούλα ή το ζαμπόν

DSC_0001

και τα ντοματίνια και τα σοτάρουμε.Αλατοπιπερώνουμε.

DSC_0004

Στη συνέχεια,προσθέτουμε το cottage και το μαϊντανό ή το σπανάκι-ό,τι
από τα 2 χρησιμοποιήσουμε-και ανακατεύουμε λίγο ακόμα να μαραθεί
η “πρασινάδα” μας.

DSC_0005

Αδειάζουμε μέσα στην κατσαρόλα τα τορτελίνια και ανακατεύουμε απαλά.

DSC_0006

Σερβίρουμε αμέσως.

DSC_0014

Σημείωση:Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο ή και κατεψυγμένο
σπανάκι.
Αν βάλουμε μαϊντανό,φροντίζουμε να είναι πολύ τρυφερός!

Νέος φάκελος (2)

Συνταγή του Α.Παπανδρέου.

2 σχόλια:

  1. Tο έχω κάνει και το θεωρώ υπερβολικά πολύ νόστιμο!!!!
    Σίγουρα θα το ξαναφτιάξω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή το τυράκι πρεπει να μπει αργότερα ή οι κινήσεις πρεπει να γινουν γρήγορα γιατι μου εβγαλε πολυ ζουμακι... Κατα τα αλλα υπέροχη συνταγη! Υγιεινή και με λιγα λιπαρά πολυ νόστιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...