Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Πιτσάκια μπομπάτα

Γιατί έτσι μας αρέσουν!
DSC_0029

Υλικάγια περίπου 30-35 κομμάτια
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 αβγά
3 κούπες διάφορα κίτρινα τυριά
5 φέτες αλλαντικά της επιλογής σας
πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
λίγα μανιτάρια κονσέρβας καλά πλυμένα και στραγγισμένα
1/2 κούπας ελαιόλαδo
3 κ.σ. κέτσαπ
λίγες ελιές σε φετάκια
1/2  έως 3/4 κ.γ. αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγη ρίγανη

Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ όλα μαζί τα υλικά και ανακατεύουμε να ενωθούν.

DSC_0001

DSC_0002

Κόβουμε ζυμαράκι στο μέγεθος μεγάλου καρυδιού και σχηματίζουμε μπαλάκια.
Τα πατάμε ελαφρά να πλατύνουν και τα αραδιάζουμε σε αντικολλητικό ταψί.

DSC_0021

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς,με αντιστάσεις πάνω-κάτω
για περίπου 20-25 λεπτά ή ώσπου να ροδίσουν όμορφα στην επιφάνεια.

 DSC_0032

Είναι πολύ πιο νόστιμα αν καταναλωθούν την ίδια μέρα!

DSC_0038

4 σχόλια:

  1. Στην καταψυξη μπαινουν για να τα εχω ετοιμα για το παρτυ που ετοιμαζώ???ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα καλή μου φίλη.

      Ναι,μπαίνουν κατάψυξη και αν μετά τα περάσεις από το μικροκυμάτων θα είναι σα να τα έφτιαξες εκείνη την ώρα!!

      Καλή επιτυχία αν τα επιχειρήσεις..
      Αλεξάνδρα

      Διαγραφή
  2. Aleksandra den ennow na ta exw hdh psisei,afou kanw th zimy na ta plathw k na ta valw se mikra alouminenia tapsakia k na ta vgalw meta ekeinh th stigmh na ta psisw.Etsi kanw k me tis loukanikopites sou(pou den yparxoun......)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα.

      Και έτσι δε νομίζω να έχεις πρόβλημα,
      αν και δεν το εχω δοκιμάσει.
      Μια χαρά θα σου γίνουν,γιατί όχι.

      Φιλάκια από μένα
      Αλεξάνδρα

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...