Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Παγωτό γιαούρτι

Υπέροχο,σπιτικό παγωτό με υπόξινη
γεύση και φανταστικό άρωμα!!!
 

SV104359

Υλικά
450 γρ. γιαούρτι  σακούλας 2%
150 γρ.ζάχαρη άχνη
150 γρ. κρέμα γάλακτος
ξύσμα από 1 λεμόνι

Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ όλα μαζί τα υλικά και τα χτυπάμε καλά.

SV104338

 SV104339

Παγώνουμε το παγωτό σε παγωτομηχανή,αν διαθέτουμε.
Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή,το βάζουμε σε μεταλλικό
ή πλαστικό μπολ στην κατάψυξη

SV104340 

Χτυπάμε ελαφρά το μείγμα ανά μισή ώρα
(6 φορές συνολικά),για να παγώσει ομοιόμορφα.
Σερβίρουμε το παγωτό με σιρόπι της αρεσκείας μας(προτείνω σιρόπι βύσσινο).

SV104365 

Τα παραπάνω υλικά μας δίνουν περίπου 800 γρ. παγωτό.

Πηγή:cook book

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Αλεξάνδρα.Ήθελα να ρωτήσω για τη συγκεκριμένη συνταγή τί είναι το γιαούρτι σακούλας;Σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων και δηλώνω για άλλη μια φορά πιστή οπαδός σου.Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ζωή.

      Σ'ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη:)
      Γιαούρτι σακούλας είναι το στραγγιστό.

      Να το δοκιμάσεις το παγωτάκι είναι σούπερ!!

      Καλή συνέχεια,
      Α.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...