Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Αυστριακά μπισκοτάκια βανίλιας

Μια γλυκιά λιχουδιά από την κεντρική Ευρώπη!
Δοκιμάστε τη,θα ενθουσιαστείτε…


Συνταγές..14 


Υλικά
250 γρ. αλεύρι
1 κ.γ. baking powder
1 αβγό
120 γρ. ζάχαρη
180 γρ. μαργαρίνη
1 κ.σ. κρέμα γάλακτος
ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μπολ.

DSCN4178

Ζυμώνουμε να πάρουμε μια ζύμη ενιαία.Την αφήνουμε
για 30 λεπτά στο ψυγείο να σφίξει.

DSCN4179

Στη συνέχεια την ανοίγουμε,σε ελαφρά αλευρωμένη
επιφάνεια,σε λεπτό φύλλο.
Κόβουμε σε διάφορα σχήματα με κουπ πατ και
αραδιάζουμε σε ταψί.

DSCN4180

DSCN4182

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς
περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά οι άκρες τους.

DSCN4220

Στολίζουμε τα μπισκοτάκια μας όπως μας αρέσει,με γλάσο ρουαγιάλ ή ζαχαρόπαστα.

Συνταγές..18

Μπορούμε ακόμη να τα περάσουμε με λίγο ασπράδι αβγού χτυπημένο
ελαφρά και να τα πασπαλίσουμε με ζάχαρη γκρανουλέ ή χρωματιστές
τρούφες.

DSCN4233

Πηγή :Αρμονία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...