Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Μανιτάρια πλευρώτους με σάλτσα θυμάρι

Τα πλευρώτους σε όλο τους το μεγαλείο!!!!!

DSCN2015

Υλικά
600 γρ. πλευρώτους
3 κ.σ. λάδι
αλάτι,πιπέρι

για τη σάλτσα
1 φλιτζανάκι του καφέ λάδι
1 λεμόνι το χυμό
αλάτι
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. θυμάρι
σκόρδο

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα μανιτάρια με το λάδι και το αλατοπίπερο.
Αραδιάζουμε σε ταψί αντικολλητικό ή στρωμένο με λαδόκολλα
και ψήνουμε στο γκρίλ και από τις 2 μεριές.

 DSCN1973

DSCN1974
DSCN1981
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα χτυπώντας όλα τα υλικά της μαζί
σε βαζάκι με καλό κούμπωμα.

DSCN1976

Περιχύνουμε με τη σάλτσα τα μανιτάρια μόλις βγουν από το φούρνο.

DSCN2018

2 σχόλια:

  1. Μια χαζή ερώτηση:πόση ώρα ψήνουμε τα μανιτάρια στο φούρνο. Δεν έχω ξαναμαγειρέψει μανιτάρια και δεν έχω ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για το ψήσημο μόλις δεις και πάρουν χρώμα και από τις 2 μεριές τα βγάζεις.

    Καλή επιτυχία,
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...