Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Λευκές τρούφες ΟΝΕΙΡΟ!!!

Τέτοια γεύση θα πρέπει να έχει ο παράδεισος!!!

SV103669

Υλικά
1 ζαχαρούχο γάλα
2 φορές γεμίζουμε το κουτί του ζαχαρούχου με άχνη
200γρ. ινδοκάρυδο
1 κ.γ. βούτυρο
6 κ.σ. γάλα

extra ινδοκάρυδο για το τύλιγμα

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε κατσαρολάκι με βαρύ πάτο.
Βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 20-25 λεπτά
ανακατεύοντας. 

SV103615

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.

SV103616 

Πλάθουμε μπαλίτσες σε μέγεθος καρυδιού και τις
περνάμε από ινδοκάρυδο.

SV103619

SV103621 

Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν καλά.

SV103670 

ΣΗΜ:Αντί για τρούφες,αν θέλουμε απλώνουμε το μείγμα μόλις το κατεβάσουμε
από τη φωτιά σε ταψάκι(δεν χρειάζεται να το βουτυρώσουμε),φροντίζοντας
να έχει πάχος ενός εκ.,πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο και αφήνουμε να κρυώσει.
Στη συνέχεια κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.


SV103643

5 σχόλια:

  1. Αγαπητή Αλεξάνδρα Χρονια Πολλα !!!
    Θα ήθελα να μου διευκρινίσεις το εξής λες ανακατευουμε ολα τα υλικά και το ινδοκαρυδο 200gr?
    Για το πασπαλισμα θελουμε extra ινδοκαρυδο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό απόγευμα,
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι από μένα.

      Ναι, για το τύλιγμα θέλουμε extra ινδοκάρυδο.

      Ελπίζω να σου αρέσουν...
      Πολλά φιλάκια
      Α.

      Διαγραφή
  2. Τα έφτιαξα σήμερα...δέν έχω να πώ κάτι....δέν υπάρχουν λόγια γι'αυτές τις τρούφες!!!!Πεντανόστιμες!!!!!Εξαιρετική συνταγή!!!Μπράβο Αλεξάνδρα...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν έχουμε γάλα τι άλλο μπορούμε να ρίξουμε,ευχαριστώ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τι μπορω να αντικαταστησω το ινδοκαρυδο για το εσωτερικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...