Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Πατατούλες “γιαμ-γιαμ”

Τέλειο φαγάκι!!!!

26

Υλικά
πατάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες
έτοιμη σάλτσα κιμά(αυτή που βάζουμε στα μακαρόνια)
σάλτσα μπεσαμέλ
κεφαλοτύρι(προαιρετικά)

Εκτέλεση
Βάζουμε στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε
μια στρώση πατάτες και αλατίζουμε.

SV107246

Βάζουμε από πάνω τον κιμά,όπως τον φτιάχνουμε
για τη μακαρονάδα μας.

SV107247

Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία άλλες 2 φορές.
Συνολικά θα έχουμε 3 στρώσεις πατάτας.
Μην ξεχνάτε να αλατίζετε κάθε φορά τις πατάτες.
Τελειώνουμε με κιμά.Στρώνουμε από πάνω την μπεσαμέλ
και αν θέλουμε ρίχνουμε λίγο κεφαλοτύρι.

SV107250

Σκεπάζουμε και ψήνουμε στους 200 βαθμούς
περίπου 1 ώρα και ένα τέταρτο,
ανάλογα πάντα βέβαια με το φούρνο.
Το τελευταίο τέταρτο του ψησίματος
ξεσκεπάζουμε το σκεύος μας να ροδίσει το
φαγητό και από πάνω!

SV107265

2 σχόλια:

  1. Πολύ νόστιμο και κάτι διαφορετικό θα έλεγα. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φανταστικό φαγητό. Δοκιμάστέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...