Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Κοτόπουλο με μουστάρδα και κάρυ στη γάστρα

Της γάστρας…το κάγκελο!!!
DSCN9674

Υλικά
κοτόπουλο σε μερίδες
πατάτες κομμένες σε φέτες για το φούρνο
πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε ροδέλες
σκόρδο
μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβας (πολύ καλά πλυμένα) σε φέτες
ελαιόλαδο
κάρυ
μουστάρδα
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά μας,τα βάζουμε σε γάστρα
(ή κατσαρόλα που σκεπάζει και μπαίνει στο φούρνο) και
προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο (δε βάζουμε
νερό στο φαγητό).

DSCN9655

Ανακατεύουμε με τα χέρια μας να πάνε τα υλικά παντού.

DSCN9656

Ψήνουμε για μία ώρα με σκεπασμένη τη γάστρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας
και να ψηθούν οι πατάτες.
Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλη μισή ώρα μέχρι να πάρει χρώμα το φαγητό.

DSCN9720
Σερβίρουμε ζεστό και φρεσκομαγειρεμένο!
DSCN9681

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...