Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Χοιρινό με κάρι

Μη σας ξενίζει το μήλο……
Αν το δοκιμάσετε θα ξετρελαθείτε!!!


SV105637

Υλικά
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κύβους
2-3 κουταλιές σούπας λάδι ή βούτυρο
1 κ.σ. κάρι
2-3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
αλάτι,πιπέρι
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ζεστό νερό
1 μήλο καθαρισμένο και τριμμένο στον τρίφτη
4-5 κ.σ. κρέμα γάλακτος


Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε καλά το λάδι και σοτάρουμε το κρέας
από όλες τις μεριές πολύ καλά.

SV105619

Ρίχνουμε στην κατσαρόλα όλα τα υπόλοιπα υλικά
εκτός από την κρέμα,σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε
το φαγητό μέχρι να ψηθεί το κρέας και να μείνει
το φαγητό με το λαδάκι του.

SV105620

Προσθέτουμε την κρέμα,ανακατεύουμε και
κατεβάζουμε από τη φωτιά.

SV105627

Για να σερβίρουμε βάζουμε σε καλούπι μια μερίδα κρέας μέχρι τη μέση,
συμπληρώνουμε με λευκό ρύζι και αναποδογυρίζουμε σε πιάτο.
Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.

SV105633

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...