Print Friendly and PDF

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Παρφέ με ροδάκινο και γιαούρτι

Φρουτοπία!!!DSC_0102


Υλικά
500 γρ. ροδάκινα καθαρισμένα και χωρίς κουκούτσι
150 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε απαλή σαντιγί
200 γρ. γιαούρτι πλήρες
250 γρ. άχνη

Εκτέλεση
Πολτοποιούμε τη σάρκα των ροδάκινων στο μπλέντερ.
DSC_0076

Σε μεταλλικό μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά πολύ καλά.
DSC_0077

Βάζουμε το μείγμα σε μεταλλική φόρμα στην κατάψυξη για πάνω
από 6 ώρες (καλύτερα όλη τη νύχτα).
DSC_0078

Για να το σερβίρουμε,βουτάμε τη φόρμα σε ζεστό νερό στα γρήγορα και
αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.
Κόβουμε το παρφέ σε φέτες και σερβίρουμε στολίζοντας με φέτες
από φρέσκα ροδάκινα.
DSC_0101

Εγώ δεν το έβαλα σε μεταλλική φόρμα αλλά σε πλαστικό δοχείο. 
Σέρβιρα κανονικά με σκουπ παγωτού και συνόδευσα με σπιτικό
σιρόπι σοκολάτας.
DSC_0079

Απολαύστε το!!!!
DSC_0083

Συνταγή του Σ. Παρλιάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...