Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Κορμός σοκολάτας

Death By Chocolate!!DSC_0016

Υλικά

9 κ.σ. ζάχαρη
5-6 κ.σ. κάστερ πάουντερ
1 κουτί εβαπορέ
1 κούπα νερό
1 BITAM (250 γρ.)
4 κουβερτούρες (των 125 γρ.)
2 πακέτα πτι μπερ

τρούφα για το στόλισμα

Εκτέλεση
Βράζουμε σε κατσαρόλα το νερό,το εβαπορέ,το βούτυρο,τη ζάχαρη και το κάστερ.

DSC_0018

Ανακατεύουμε συνεχώς πάνω σε μέτρια φωτιά.Μόλις πήξει η κρέμα ,την κατεβάζουμε
από το μάτι.

DSC_0025

Ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρ,σιγά σιγά,σε κομματάκια και ανακατεύουμε να λιώσει.

DSC_0026


DSC_0028

Σε ταψί με διαστάσεις 33x27 εκ. βάζουμε μια στρώση μπισκότα,στη συνέχεια τη μισή
από την κρέμα,μπισκότα και τελειώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα.

DSC_0029


DSC_0031

Αφήνουμε ελαφρά να κρυώσει και πασπαλίζουμε με τρούφα.Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο.

DSC_0010

Όταν είναι έτοιμο σερβίρουμε.

DSC_0012

Τη συνταγή μού έστειλε η φίλη μου Νικολέτα.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...