Print Friendly and PDF

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Παστίτσιο με τυριά

Η αλήθεια είναι ότι έχω μια αδυναμία
στα εύκολα,γρήγορα μα πάνω από όλα
νόστιμα πιάτα……


DSC_0061

Υλικά
μακαρόνια Νο 6 ή 10
τυρί φέτα
2-3 φέτες γαλοπούλα,κομμένες σε λωρίδες ή άλλο αλλαντικό της προτίμησής σας

1-2 φέτες καπνιστό Βικτώρια Αγνό ή λίγο κίτρινο τυρί τριμμένο
μπεσαμέλ

Εκτέλεση
Στα υλικά δεν γράφω ποσότητες γιατί το φαγητό αυτό γίνεται και με ποσότητα
μακαρονιών που ίσως μας έχουν περισσέψει.
Βράζουμε λοιπόν τα μακαρόνια ως συνήθως και τα αδειάζουμε σε ένα πυρέξ ή ένα ταψάκι.
Τρίβουμε με το χέρι τόση φέτα όση είναι αρκετή για την ποσότητα των μακαρονιών
που έχουμε βάλει.Ανακατεύουμε να πάει το τυρί παντού.
Προσθέτουμε τα αλλαντικά.

DSC_0048

Φτιάχνουμε μπεσαμέλ τόση όση να καλύπτει το φαγητό σας και
προσθέτουμε μέσα στη μπεσαμέλ το καπνιστό ή τα τυριά ανάλογα
τι θα χρησιμοποιήσουμε.

DSC_0049

Αδειάζουμε την κρέμα πάνω στα μακαρόνια.

DSC_0050

Ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς C,
περίπου 30-35 λεπτά ή ώσπου να ροδίσει.

DSC_0052

ΣΗΜ:Στο φαγητό δεν βάζουμε λάδι,αν ωστόσο κάποιος θέλει,μπορεί
να βάλει ελάχιστο και πάντα ανάλογα την ποσότητα του φαγητού,
πιστέψτε με όμως,δεν χρειάζεται καθόλου!

DSC_0063

1 σχόλιο:

  1. Ήταν το φαί του Σαββατοκύριακού, δηλαδή του Σαββάτου γιατί δεν έμεινε για την επόμενη μέρα. Πάρα πάρα πολύ καλό, την επόμενη φορά όμως θα βάλω περισσότερο αλλαντικό νομίζω οτι θέλει λίγο παραπάνω. Μπράβο Ιωάννα
    * Σου το είπα με έχει καταστρέψει με όλες τις συνταγές σου και προσπαθώ να αδυνατήσω κι όλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...