Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Χοιρινά σνιτσελάκια της Ευδοκίας

Νοστιμότατα!!!

GetAttachment[2] (7)

Υλικά οι ποσότητες εξαρτώνται από τα άτομα
3 -4 ψαρονέφρια
αλάτι
πιπέρι
μουστάρδα
τριμμένη φρυγανιά
αλεύρι
αυγά ελαφρά χτυπημένα
Εκτέλεση:
Λέμε στον χασάπη να μας κόψει τα ψαρονέφρια σε μικρά
στρογγυλά κομμάτια και να μας τα χτυπήσει λίγο.

GetAttachment[3] 

Στην συνέχεια τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλείφουμε με την μουστάρδα.

GetAttachment[2] 

Πανάρουμε τα σνίτσελ περνόντας τα με τη σειρά από αλεύρι,αβγό
,φρυγανιά και τα αφήνουμε να σταθούν για λίγη ώρα στο ψυγείο.

GetAttachment[2] (2)

GetAttachment[3] (2)

GetAttachment[2] (3)

GetAttachment[2] (4)

GetAttachment[2] (5)

Στην συνέχεια τα τηγανίζουμε και τα τοποθετούμε σε αποροφητικό
χαρτί για να φύγουν τα πολλά λάδια.

GetAttachment[2] (6) 

Μπορούμε να τα σερβίρουμε με πατατούλες τηγανητές,ρύζι,άσπρη σάλτσα μανιταριών και φυσικά ό,τι μπορεί ο καθένας μας να φανταστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...