Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Πέρκα πανέ στο φούρνο

Άλλο πράμα!!!

DSC_0084

Υλικά
800 γρ. πέρκα φιλέτο
αλεύρι
5 αβγά χτυπημένα με
2 κ.σ. ελαιόλαδο
φρυγανιά
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε,στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και κόβουμε το ψάρι σε μέτρια και
όχι πολύ χοντρά κομμάτια.Αλατοπιπερώνουμε.

DSC_0070

Περνάμε όλα τα κομμάτια από το αλεύρι,το αβγό και τη φρυγανιά.

DSC_0071

DSC_0072

DSC_0073

Αραδιάζουμε σε αντικολλητικό ταψί ή αλλιώς σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

DSC_0074

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C με αντιστάσεις
πάνω-κάτω για 30-35 λεπτά.

DSC_0086

ΣΗΜ:Αν θέλουμε σερβίρουμε το ψάρι με σως φτιαγμένη με 2 κ.σ. μαγιονέζα
και 1 κ.σ. μουστάρδα.


DSC_0090

Η συνταγή είναι του Αλέξανδρου Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...