Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Θρακιώτικη Κασερόπιτα

Eύκολη λύση για όλες τις ώρες….
      

SV101928

Υλικά
6 φύλλα κρούστας

για τη γέμιση
1/2 κούπας λάδι
1 κούπα γάλα
5 αβγά
1/2 κ.γ.μπέικιν πάουντερ
400 γρ. κασέρι της επιλογής σας(κατά προτίμηση πικάντικο) 

για το άλειμμα
ανακατεύουμε 2-3 κουταλιές λάδι με 2-3 κουταλιές γάλα


Εκτέλεση
Ακακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης μαζί σε ένα μπολ.

SV101922

Στρώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί (37x26)ένα φύλλο σουρώνοντάς το.

SV101923

Ρίχνουμε  το 1/5 της γέμισης.

SV101924 

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα και η γέμιση.

SV101925

Τελειώνουμε με φύλλο που το αλείφουμε με το μείγμα λαδιού-γάλακτος.

SV101926

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

SV101927

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...