Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Το γλυκό της τεμπέλας

Νομίζω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να
τεμπελιάσουμε κάποια στιγμή……


SV102221

Υλικά
1 πακέτο πτι μπερ
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ βανίλια
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σοκολάτα
800 ml.γάλα
καφέ στιγμής ή λικέρ για το βρέξιμο των μπισκότων

αμυγδαλάκι καβουρδισμένο ή τρούφα για το πασπάλισμα

Εκτέλεση
Βουτάμε τα μπισκότα στο υγρό που επιλέγουμε (καφέ ή λικέρ)
και τα στρώνουμε σε ένα PYREX (20χ33)

SV102200

SV102201

Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της βανίλιας
με τα 400 ml από το γάλα.

SV102202

Στρώνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα.

SV102203

Στρώνουμε άλλη μία σειρά με μπισκότα βουτώντας
και πάλι στον καφέ ή το λικέρ.

SV102204

Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της σοκολάτας
με τα άλλα 400 ml γάλα.

SV102205

Στρώνουμε και πάλι πάνω στα μπισκότα.

SV102207

Στολίζουμε με ό,τι μας αρέσει.

SV102209

Αφήνουμε το γλυκό να σταθεί στο ψυγείο τουλάχιστον
2 ώρες πριν το σερβίρουμε.

SV102226

Τη συνταγή μάς έστειλε η φίλης μας Ευδοκία.
Την έφτιαξε και τη φωτογράφισε η Αλεξάνδρα.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...