Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Πίτες-πίτσες

Μία πίτσα φτιαγμένη στο λεπτό!!!
Πεντανόστιμη και ελκυστική σου κλείνει πονηρά
το μάτι να τη δοκιμάσεις!

DSC_0022

Υλικά
πίτες για σουβλάκι
κον κασέ
σκόρδο σε σκόνη
αλάτι
ρίγανη
διάφορα κίτρινα τυριά
λάδι


Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα ταψί όσες πίτες για σουβλάκι θέλουμε.

SV100474 

Ρίχνουμε 1 κουταλάκι ελαιόλαδο στην κάθε μία.

SV100475

SV100476

Βάζουμε από 1 κουταλιά κον κασέ στην κάθε
πίτα και αλατίζουμε.Προσθέτουμε ρίγανη και
σκόρδο τριμμένο.

SV100477
SV100478

Βάζουμε όσο τυρί θέλουμε πάνω από την κάθε
πίτα.Φυσικά μπορούμε να βάλουμε όλα όσα
βάζουμε σε μία οποιαδήποτε πίτσα(αλλαντικά,
πιπεριές,μανιτάρια κτλ.).


SV100479

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς,
μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρώμα.


DSC_0027

Ιδανική λύση για κάθε στιγμή!
Απολαύστε τες!!

DSC_0063

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...