Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Μπουγάτσα η “εύκολη”

ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ-ΤΕΛΕΙΑ!!!Τελεία και παύλα.aaaaaa

Υλικά
500γρ. φύλλο Βυρητού
250γρ. βούτυρο λιωμένο
3 ποτήρια γάλα
1 ποτήρι ζάχαρη
4 αβγά
2 βανίλιες
κανέλα και άχνη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και σουρώνουμε ένα ένα τα φύλλα στον πάτο
 του μέχρι να τελειώσουν όλα.

SV107500

SV107502

SV107506

Περιχύνουμε τα φύλλα με το βούτυρο.
Ψήνουμε για 5-10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

SV107508

SV107510

Στη συνέχεια χτυπάμε καλά όλα τα υλικά σε μπολ και
περιχύνουμε τα φύλλα.

SV107495

SV107513

SV107516

Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα.
Σερβίρουμε την μπουγάτσα ζεστή με κανέλα και ζάχαρη άχνη!
Η υπέροχη αυτή συνταγή είναι από το cook book!

000

6 σχόλια:

  1. Mολις εγινε! δεν εχω λογια για το ποσο πετυχε!! σε ευχαριστω πολυυυυυυ (δε φανταζεσαι ποσες αποτυχημενες προσπαθειες για μπουγατσα εχω κανει. Τι Μπαρμπαριγου, τι απο δω, τι απο κει!). Σε υπερευχαριστω, μοσχοβολισε ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα! Εκανα τη συνταγη πριν απο κανένα μήνα, φαινομενικά ολα καλά αλλα οταν πήγα να δοκιμάσω, το αυγό είχε κόψει κατά το ψήσιμο, κι επιπλέον μύριζε έντονα αυγουλίλα αν και έβαλα και βανίλιες και ξύσμα πορτοκαλιού. Κάποια συμβουλή, τι τυχόν έφταιξε; Ευχαριστώ

    Ξένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ εύκολη συνταγή και πολυ νόστιμη!!! Την συστήσω ανεπιφύλακτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ....ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...