Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Σάλτσα με 4 τυριά (για ζυμαρικά)

Gourmet γεύση!!!!

SV100623

Υλικά
4 κ.σ. αλεύρι
4 κ.σ.βούτυρο
2 κούπες γάλα ζεστό
1 κούπα πεκορίνο
1 κούπα γκούντα
1 κούπα γκοργκοτζόλα
1 κούπα παρμεζάνα

500 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας βρασμένα

Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο και σωτάρουμε το αλεύρι.

SV100610

Προσθέτουμε το ζεστό γάλα και ανακατεύουμε την κρέμα μέχρι να πήξει.

SV100614

SV100615

Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα τυριά(κρατάμε μόνο
λίγη παρμεζάνα).Ανακατεύουμε καλά στην κρέμα να λιώσουν.

SV100617

Αδειάζουμε την κέμα στα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε να πάει παντού.

SV100618

Πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα που έχουμε κρατήσει.

SV100619

Τα βάζουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο και
τα γκραντινάρουμε για 5-7 λεπτά.

SV100620
Η συνταγή είναι της Αλεξίας Αλεξιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...